Το Πευκί με την οργανωμένη παραλία του αποτελεί τον βασικότερο προορισμό για διακοπές στη βόρεια Εύβοια, με έκταση 4-5 χιλιόμετρα ψηλής άμμου.

Για τη διαμονή σας, σας υποδεχόμαστε με τον πιο φιλικό τρόπο στον καθαρό, προσεγμένο χώρο του συγκροτήματος πλήρως εξοπλισμένων διαμερισμάτων Ηλιαχτίδα, στις Ροβιές της Βόριας Εύβοιας. Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση. Ο στόχος μας για κάθε φιλοξενούμενο στο Ξενοδοχείο μας είναι να περάσουμε υπέροχα και εμείς και εσείς. Δημιουργούμε σχέσεις, είμαστε πάντα στον χώρο του ξενοδοχείου για να σας βοηθήσουμε σε ο,τι χρειάζεστε. Φροντίζουμε να έχετε μία υπέροχη διαμονή.

2ΚΛΙΝΟ : 50€
3ΚΛΙΝΟ : 60€
4-5 ΚΛΙΝΟ : 90€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για παραμονή από 7 ημερες και περισσότερο ισχύει 10% έκπτωση.

Θα χαρώ πολύ να μας επιλέξετε για τις διακοπές σας!

Με εκτίμηση,

Γιάννης Δερμονιώτης
(+30) 22270 71242

Μια από τις πιο μεγαλύτερες παραλίες της Εύβοιας απλώνεται μπροστά σας και σας προσκαλεί να απολαύσετε το μπάνιο σας, με θέα τον απέραντο ορίζοντα.

Μοναδική ομορφιά προσφέρει η παραλία του Αγίου Βασιλείου . Δυο (2) παραλίες έτοιμες να σας εντυπωσιάσουν, σε απόσταση αναπνοής η Βόρεια από την Νότια.

Πρόκειται για μια μεγάλη οργανωμένη πλαζ που επεκτείνεται και έξω από τα όρια του χωριού με δυνατότητα να φιλοξενήσει πολύ κόσμο.

Πολύ όμορφη παραλία, μη οργανωμένη αλλά με μεγάλη επισκεψιμότητα από όλη την Εύβοια για τα καθαρά νερά της, με χοντρό χαλίκι και πέτρες.

Mια ήσυχη μικρή παραλία, με πεντακάθαρα νερά και ιδιαίτερη μορφολογία που φιλοξενεί τους τουρίστες της περιοχής του ομώνυμου οικισμού.

Μια από τις πιο δημοφιλής παραλίες της βόρειας Εύβοιας είναι και η παραλία Αγίου Νικολάου στα Λουτρά Αιδηψού.

Kοντά στις πηγές, στην παραλία που κάνουν μπάνιο όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τα καυτά ιαματικά νερά που αναβλύζουν από τις διπλανές πηγές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Ωράριο Πισίνας - Bar

8:00-14:00

18:00-22:00

Πληροφορίες-Κρατήσεις

(+30) 22270 71242

Subscribe to our news